EETHUIS DENNIS

EETHUIS DENNIS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 476 beoordelingen
30 mrt 2021 om 8:19 Piizza aangebrand en ruim een uur gewacht terwijll ik op maandag avond 23:30 heb besteld. Stokbrood kruidenboter kon ik beter niet nemen. Er zat wel wat in maar daar zat geen smaak aan.
29 mrt 2021 om 11:30 Die pasta was erg vies , we hebben weggegooid helaas
28 mrt 2021 om 4:51 Kkr domme mensen bestel hier nooit meer sukkels
25 mrt 2021 om 0:15 Eten was wel ok lauw ik werdt gebeld na t plaatsen van de bestelling dat ze elke x bezorgen bij me en ik nefatieve beoordelingen plaats ik schrok me rot ging blijkbaar om een ander persoon maar tot 3x toe werdt t gezegd jammer
23 mrt 2021 om 12:09 heerlijk durum, alleen had ik betaald voor extra sambal en knoflooksaus maar dat zat er niet op en ook niet bij erg jammer, wel voor betaald.
20 mrt 2021 om 5:52 Nu au livrat comanda .... .... Profesioniști ce să zic......
18 mrt 2021 om 5:48 Was een lekkere pizza, beleefde man. Heb ervan genoten
17 mrt 2021 om 1:02 Zeker een aanrader. Zelfs op dit tijdstip nog heerlijk gegeten!
17 mrt 2021 om 0:40 Zoals altijd goede kwaliteit. Het duurt wat langer voordat het bezorgd wordt (vanwege de afstand, ze zitten best we een eindje bij ons vandaan) maar ik vind het een van de lekkerste uit onze regio. Ga zo door, het smaakte weer super!
1 mrt 2021 om 17:39 Normaliter plaats ik nooit een beoordeling over het eten. Maar ach,ach,ach wat was het zooo verschikkelijk lekker !! Kapsalon van A tot Z helemaal gevuld. Je hebt een vaste klant erbij ! Ga zoo dooooorrrrr !!
1 mrt 2021 om 0:47 Was te lekker het eten die bij jullie besteld word en ook gemaakt
28 feb 2021 om 13:36 Bestelling duurde me telang. Na dat het eten er eindelijk was het koud en slap en niet te eten. 2 vrienden buikklachten bij deze bestel ik hier nooit meer vreselijk